Liverpool 3v3

29. juli 2018

I den 8 sesongen med 3v3 Norge opplever vi altså at Liverpool FC åpner opp sitt akademi for vår turnering!

Vi har kjørt mange tusen kilometer på Norske veier og arrangert over 150 turneringer i disse årene. Høydepunktene har vært mange, vi nevner solfylte fotballfester hos Nittedal IL rekordhelger i Trondheim med Astor FK spennende Fotballting med nye spillformer og samarbeidet med verdens største fotballturnering Norway Cup

Likevel er det spesiellt å se turneringen vår hos Liverpool FC. Samarbeidet er et resultat av mange års arbeid. Samtidig som 3v3 Norge har gjort sitt for å presentert spillformen i Norge og Sverige, har BazookaGoal jobbet målrettet mot fotballklubber over hele verden og spesiellt mot Engelske klubber.

Gjennom å levere kvalitetsmål (BazookaGoal) til disse, har dette arbeidet gitt Mr BazookaGoal innpass i akademiene hos toppklubber i England. Det var kortversjonen av vårt samarbeid så langt! Følg med videre på ferden. BazookaGoal og 3v3 Norge har sammen etablert konseptet for Europa og vi gir oss ikke før vi setter opp 3v3 baner med BazookaGoal på Santiago Bernabeu….

PS: Vi bor på Hotell Tia denne helgen. Liverpoolvenner kjenner dem sikkert gjennom reportasjer i medlemsbladet. Hotellet anbefales på det varmeste, her på rom 7 er kvaliteten svært god. Vi kommer tilbake!

YNWA.