Velkommen til ny hjemmeside

spenstigweb

Straks årets sesong som startet i snøvær og klubbhusbrann(!) i Sykkylven og som ble avsluttet innendørs hos Haslum IL, ble vi kontaktet av SpenstigWeb med beskjed om at de ønsket å oppgradere 3v3.no

Vi har levert et svært enkelt innholdskrav da vi vet at SpenstigWeb i fri dressur gir det beste resultatet. Nå ser du hva de har fått til og vi håper at du finner den like oversiktlig og enkel å bruke som vi gjør!

3v3 sesongen ble avsluttet innendørs i Gjønneshallen når Haslum IL og Norges Fotballforbund var arrangør av vår 3v3 turnering. Vi har nå hatt tre sesonger med fokus på smålagspill 3 mot 3 og har med våre landsdekkende turneringer bidratt til at Norges Fotballforbund nå ønsker å innføre spillformen for 5 og 6 åringer.

I videoen på forsiden kan du høre hva Stig Inge Bjørnebye og Per Ravn Omdal fra Norges Fotballforbund sier om turneringsformen som vi har innført i Norge.

Sesongen 2014 er stort sett klar. Vi har fortsatt noen helger ledig for klubber som har tilgang på fotballhaller. Utendørssesongen har ikke ledige helger for nye arrangører, men har din klubb en 7er eller 11er hall kan vi kontaktes for mulig 3v3 turnering hos dere.

Vi ønsker alle 3v3 venner et riktig godt nyttår og håper at dere blir å treffes på en turnering der du bor. Følg oss i sosiale medier og her i bloggen for siste nytt om oss.