På lag med Norges Fotballforbund?

nff3v3norge

Vi har hatt en god dialog med NFF det siste året. I april 2013 arrangerte vi 3v3 turnering sammen med Lillehammer FK, Indre Østland Fotballkrets og NFF under Ungdomslekene på Stampesletta. Du kan se innslaget fra TV2 her.

Sist høst arrangerte vi sammen med Haslum IL en ny turnering hvor vi ga NFF tilgang på bilder og film fra turneringen. Disse skal brukes til promotering av 3v3 fotball på årets Fotballting. Går det som forbundet ønsker, innføres 3v3 som spilleform for 5 og 6 åringer om kort tid. Du kan lese NFFs omtale av arrangementet her.

Vi går nå inn i den fjerde sesongen med våre 3v3 turneringer og vi er ikke i tvil om at 3v3 i trening og i kamp gjennom våre turneringer, er med på å heve kvaliteten i barnefotballen. Vi treffer mange lag som deltar på flere av våre turneringer og som et resultat av deltagelse også har innført smålagspill i den daglige treningen. For oss er det flott å se at akkurat disse lagene har høynet nivået på spillet siden første gang vi så dem i 2011.

Vi håper derfor at når representantene fra kretser og klubber om kort tid møtes på Fotballtinget, stemmer JA til å innføre turneringsformen som vi i 3v3 Norge startet her i landet, til seriespill for de yngste. Vi venter spent på resultatet og hvor det videre samarbeidet med Norges Fotballforbund bringer 3v3 fotballen!