Informasjon fra Norges Fotballforbund

3v3banenff

Den 6 Oktober sendte NFF ut e-posten du ser over her til alle fotballklubber i Norge. Vi er svært fornøyde, men ikke overrasket over at tilbudet vårt er det beste. Vi har testet våre baner i fire sesonger og tusenvis av kamper har blitt avviklet på dem, banene har blitt rigget opp og ned over hele landet i all slags vær uten at de har fått skader. Dette, i tillegg til at vi har banene som er lettest og krever minst lagringsplass når de ikke er i bruk, gjør at vi er helt sikre på at din klubb gjør et godt valg om vi blir valgt som leverandør.

Med 3v3 Norge forholder din klubb seg til en Norsk leverandør, slik at eventuelle reklamasjoner eller annet er enkelt å forholde seg til. Vi gjør oppmerksom på at også vi, som de utenlandske leverandørene, ikke har banene på lager, men at de blir satt i produksjon etter ordremottak. Det er derfor viktig at ikke alle venter til april 2015 med å bestille banene. Alle klubber som bestiller våre 3v3 baner for 6 åringer før 1 desember 2014, får to mål pr. bane uten kostnader.

3v3 Norge turneringene våre startet i 2011 og gjorde at treerfotball som spillform for første gang fikk fotfeste i Norge. Nå har NFF gjennom sitt forslag på Fotballtinget, sammen med klubbene bestemt at dette er veien å gå for de aller yngste. Vi vet at mange klubber ikke har økonomi til slike innkjøp og har derfor lagt oss på en svært lav pris, nettopp for at flest mulig skal få muligheten til å gi de aller yngste en flott inngang til fotballen.

Kjøper din klubb fire baner, er vi over 40 000 kroner billigere enn våre utenlandske konkurrenter. Bestiller du denne pakken før 1 desember, sparer du ytterligere 6000 kroner fordi vi spanderer småmålene!

Ta gjerne kontakt via kontaktskjema her på siden, eller ring 41668707 om du har noen spørsmål om baner.