Fovea 3v3

IMG_3071057

Fovea er et selskap med lange tradisjoner innenfor skole og barnehagefoto. Fovea har mange dyktige fotografer i hele Norge og Sverige, og jobber hele tiden med å ta vare på de gode historiene som bildene forteller. Hvert år fotograferer Fovea rundt 500.000 barn og unge i barnehager og skoler. Fovea tar også bilder i sportsklubber, av russ, på varehus, av dyr og på leirskoler. Fovea er representert i hele Norge og Sverige og har hovedkontor på Gjelleråsen utenfor Oslo.

Fovea er 3v3 Norges hovedsponsor og er tilstede på alle turneringene med fotostudio. Fovea tilbyr gratis lagfoto til alle deltagerne på 3v3 turneringene. Etter 3v3 turneringen vil alle deltagere som har blitt fotografert motta en diplom med lagbilde. I tillegg er Foveas dyktige sportsfotografer ute på banen og fotograferer selve turneringen. Disse bildene finner du på vår Facebookside etter turneringen.

Vi i 3v3 Norge ser at Fovea gir 3v3 turneringen en ekstra dimensjon. Glade barn og gode fotballminner blir tatt vare på til glede for både deltagere og familie. Derfor ønsker 3v3 Norge å gi bort vårt navn til dem.  Fra nå av heter 3v3 turneringen Fovea 3v3.

Skal du spille Fovea i år?