3v3 Norge sponsor har signert for 3 år.

20140123_133052

Fovea inngikk i dag en sponsoravtale med 3v3 Norge som strekker seg over 3 år. Fovea var også med oss fra juni 2013 som sponsor, men i den nye avtalen inngår vi et tettere samarbeid. Fovea vil være tilstede på alle 3v3 turneringene med sine fotografer. I tillegg til flotte action bilder som spillere og foreldre kan laste ned gratis fra våre Facebooksider, vil Fovea ta lagbilder av alle lagene på 3v3 turneringen. Disse kommer i etterkant av turneringen til å bli tilsendt lagene som deltar. Tilbudet er gratis og vi håper at dette blir et fint minne for lagene som deltar på 3v3 turneringene.

For å gi arrangørklubbene muligheten til å få enda bedre inntjening for dugnadsjobben det er å arrangere turneringen, får disse 10 sponsorplasser på diplomet, som kan selges til lokale sponsorer, se vedlagt PDF.

3V3 Norge Diplom 2014

Vi er svært glade for samarbeidet og vi er sikre på at Fovea, som det første store firmaet som har valgt å tro på konseptet, vil finne samarbeidet meningsfyllt og godt. Vi kommer med mer informasjon om aktiviteter tilknyttet samarbeidet når det nærmer seg sesongstart for turneringene.

Vi takker Fovea for tilliten og gir dem som takk, navnet til turneringen. Navnet på 3v3 turneringene er nå Fovea 3v3.

Skal du spille Fovea i år?