3v3 Norge gir tilbake!

366Bs6lbl5_zXSMFXcG97A

3v3 utstyr for over 100 000 kroner deles ut til barnefotballen!

Vi gir bort den originale 3v3 Norge banen, les mer her:

I mai har vi* 10 års jubileum! 3v3 Norge har hele tiden vært en person. Denne har i snart 7 år kjørt på kryss og tvers i Norge for å gjøre 3v3 til en spillform. Det har vi klart for lenge siden, noe vi er svært stolte av. Fra høsten 2015 begynte vi så smått å bygge opp et lite overskudd etter at regningene var betalt og fra 2016 kunne også en person ta ut en liten lønn for jobben!

Vi har ingen store sponsorer i ryggen, men vi har i alle år prøvd med de midlene vi har til rådighet, å gi noe tilbake til barnefotballen og andre. Vi låner ofte ut utstyr gratis når det er mulig. Typisk da er veldedige organisasjoner og FFU lag. Videre har vi sponset noen få med mindre pengebeløp og ikke minst tilfører vi 3v3 Norge arrangørene elementer som gjør deres fotballturnering spesiell. Dette bidrar til slutt med bedre økonomi til dem.

Hovedinntekten vår har de siste årene vært salg av 3v3 baner til klubber som arrangerer seriekamper for 6 og 7 åringer. Vi leverer kun baner med nett som ramme rundt banen. Denne har vi utviklet sammen med vår fabrikk og forbedret over mange år slik at den skal være tryggest mulig for barna som bruker banen. Vi har forkastet alle planer om harde vant da de etter vår standard er for farlige for barna som skal få sine første fotballopplevelser i dem!

I Sverige følger de samme trend etter at de der har brukt innebandy vant som standard i treerfotballen. Der har brukerne kommet frem til at sikkerhet, pris, lagringsbehov og vekt er viktigst når de skal velge baneløsninger.

3v3 Norge har nå økonomi til å gi enda mere tilbake til dere! Den 26 mai fyller vi 10 år og vil derfor gi din klubb en original 3v3 Norge bane for 6-7 åringer. Vi ønsker å gjøre 3v3 til en enda bedre opplevelse for barn og voksne, derfor vil vi gjerne høre hvordan din klubb tar imot de aller minste fotballspillerne når de knyter på seg fotballskoa til sin første treningen i klubben din! De beste innspillene kan vi kanskje ha nytte av selv og vil bruke dem til å gjøre oss enda bedre!

Hva får du? Vi trekker ut en vinner hver måned i slutten av mai, juni, juli, august og september som får en komplett 3v3 Norge bane med 2 stk BazookaGoal

Send oss en e-post til [email protected] med 3v3 Norge gir tilbake i evnefeltet og fortell meg hvordan 6 åringene har det i din klubb 🙂 Tusen takk!

*Vi er alle som har vært med å utvikle konseptet 3v3. Det er 3v3 Norge, arrangørklubber, spillere, dommere, foreldre og alle de som er med på dugnaden 🙂