SoccerWave 6
ISPO_BN16_Finalist_Accessories_Large_4c

SoccerWave junior

1.299,00 NOK

Vi har laget en ny SoccerWave! Du kan fortsatt kjøpe den orginale SoccerWave XP hos vår samarbeidspartner Sport Direkt. SoccerWave Junior leveres flatpakket og det tar ca 15 minutter å montere den for en voksen person. SoccerWave junior er et treningsverktøy som virker! Du trenger ikke å feste den til bakken og den kan brukes både ute og inne i haller eller på gress/kunstgress. SoccerWave junior kan hjelpe deg med mange øvelser, men er spesiellt god for øving på volleyskudd. Vi er stolte av at vi som eneste fotballprodukt kom til finalen i Sportsbransjens største prisutdeling ISPO Brand New Awards 2016/17.

SKU: soccerwavejr. Category: .

Product Description

SoccerWave JR er en mobil, avansert sparkevegg, som returnerer fotballen med fornyet kraft – i ulike vinkler og høyder, avhengig av vinkel, kraft og høyde på innsparket. Den kan brukes alene, som egentrening, eller sammen med andre, i organisert trening eller lek.

SoccerWave Junior leveres flatpakket. Vi bruker Posten Norge som leverandør. Det koster 300 kr å sende pakken som Norgespakke over 10 kilo. Frakten er lagt inn i prisen. Se video av SoccerWave Junior her

Additional Information

Weight 12 kg