Hele verden vil ha AirPitchbanene våre.

18. mars 2024

Vi har nå gjennom våre selskaper AirPitch Europe og AirPitch International opplevd den samme entusiasmen for våre løsninger for 3v3 som i Norge!

Det er selvsagt ekstra gledelig at store klubber som Manchester City og Arsenal bruker banene på sine akademier, men det er først og fremst breddeklubbene vi har fokus på slik at de yngste spillerne kan få en best mulig inngang til et langt liv i fotballen magiske verden!

I Tyskland har vi kommet godt igang med turneringer siden 2020 og etter vår gjennomførte 2023 sesong med turneringer, har det Tyske Fotballforbundet bestemt at de vil spille 3v3, men ikke helt som oss i Norge. Der kaller de formatet Funino og spiller på baner som er 22×17 meter med 2 mål i hver ende av banen. Dette vil vi teste ut på noen av våre turneringer i år for de som er 8-10 år.

Også i Sverige ser vi en økende interesse for 3v3 og det var veldig hyggelig at det Svenske Fotballforbundet valgte oss som leverandør til deres Skolbollen prosjekt! Det blir et spennende år og vi har allerede levert baner til flere klubber som gleder seg til sesongstart.

Vi avslutter denne oppdateringen om hva vi gjør i Norge og verden for 3v3 fotballen med et fint bilde fra våre venner i 3v3 Canada som arrangerer treninger og turneringer med våre AirPitch baner.