Coronafotball

23. mai 2020

I 10 sesonger har 3v3 Norge reist rundt i Norge og arrangert treerfotball turneringer sammen med fotballklubber og idrettslag. I år fikk vi bare gjennomført ett arrangement før all fotballaktivitet ble stanset.

Heldigvis blir klubbene som skulle ha arrangert 3v3 Santander – Ligaen sammen med oss, kompensert gjennom støtteordningene fra staten.

For vår del har arbeidsdagene endret seg. Vi har ikke lenger gleden av å treffe fotballvenner på turneringene våre helg etter helg, men det tar vi igjen senere. Det kommer nye helger med sol og god fotball på våre 3v3 baner.

Men heldigvis har dere kontaktet oss for å få tilgang på utstyr til alternativ fotballtrening på banen og i egen hage. Vi setter stor pris på at dere har valgt oss som leverandør.

Det mest populære produktet har vært vårt fotballtennisnett fra BazookaGoal. Vi solgte ut hele varepartiet på forhåndsalg og nå må du vente til slutten av juni for å få produktet hele Europa vil ha i disse dager.

Da får vi igjen inn et parti på 200 nett. Denne gangen har vi laget det med justerbar høyde. Dette kan du se bilder av i nettbutikken vår

Vi håper på gode nyheter angående nærkontakt både på kamp og trening. For vår del tror vi at 3v3 turneringene våre er igang igjen i september. Da håper vi å se dere der!

I mellomtiden kan dere jo bruke litt tid på å se hvordan spillere fra Dame og Herrelandslaget gjorde det da de arrangerte en intern fotballtennis turnering med vårt nett.