En fin dag for 3v3 fotballen!

10. juni 2018

Nittedal IL arrangerte sin tiende 3v3 Norge turnering den 9 juni, 2018. Med 258 påmeldte lag fra 34 klubber og med  sol fra skyfri himmel, var alt klart for en fantastisk fotballfest i Nittedal.

1200 spillere og totalt rundt 5000 besøkende gjester fikk gjennom denne solfylte dagen oppleve fotballglade barn score rundt 2500 mål. Spesiellt for 6 åringene var det mange som åpnet scoringskontoen med sitt første mål i karrieren. Vi håper det er minner de tar med seg videre i et langt liv på fotballbanen!

3v3 Norge vil rette en stor takk til ALLE foreldre for at de skapte en positiv og fin stemning rundt på de 17 små 3v3 banene. Videre takker vi trenere og lagledere for innsatsen denne helgen og det dere gjør hver dag med barna i din klubb.

Tusen takk til alle dommere i Nittedal IL. Det var spesiellt fint å se de rundt 20 dommerne fra 2005 kullet dømme sine første kamper.

Dugnadskomiteen har lagt ned mye arbeid for å få til denne dagen. Til dere i klubben som møter disse flotte menneskene på nærbutikken eller på banen, gi dem gjerne ett klapp på skuldra eller en klem. De legger ned mer gratis arbeid enn forventet og de gjør det for at ditt barn skal få fine opplevelser i oppveksten!

Til slutt vil vi takke Eirik Ulltang for et fantastisk sykkelshow, Norway Cup og deres maskot Ekebert, Rotnes Skolekorps med drilltropp og selvsagt alle foreldre som var med på dugnaden i kioskene og andre steder! Velkommen tilbake i 2019, alle sammen!