Norway Cup og 3v3 Norge = 3v3 Norway Cup

26. april 2016

Alle som er glade i fotball har en drøm om å delta på selveste Norway Cup på magiske Ekerbergsletta i Oslo. Norway Cup har gjennom flere tiår bevist at de er Norges beste og største fotballturnering. Det samme er 3v3 Norge, som med sitt turneringskonsept med treerfotball på små baner gjennom 6 år har bevist at dette er en spillform som vil gjøre Norway Cup til en enda mer unik fotballfest!

Vi er derfor svært glade for at Bækkelaget SK og Norway Cup nå har inngått en 3 årsavtale med oss som leverandør av baner og ekspertise for å gjennomføre 3v3 festen også på Norway Cup i årene fremover. Så, har du jente eller guttelag i alderen 6 -10 år må du ikke nøle med å melde på lag!

Vi sees på sletta 🙂

På bildet: Daglig leder i 3v3 Norge, Finn Ove Søfting og Generalsekretær i Norway Cup Tony Isaksen.