Fikk lyst til å sende deg denne lille videosnutten

17. april 2016

Slik startet en ganske kort melding i Messenger som jeg nesten gikk glipp av. Jeg husker godt pappaen bak denne meldingen. Han var en av mine aller første kunder da jeg startet med salg av SoccerWave i Norge. Han hadde som alle mine kunder, et barn som var mer en gjennomsnittet glad i fotball og ville ha en SoccerWave til egentrening hjemme i hagen.

Pappaen forteller videre:

Fikk lyst til å sende deg denne lille videosnutten, kanskje du husker den lille spilleren som kjøpte seg SoccerWave. Jeg snublet over denne videoen av Jørgen da han var 11(?) og trente med soccerwave han kjøpte av deg. Må ha hatt god treningseffekt, nå har han scoret 3 mål for LSK i Toppeligaen.

Siden vi ikke bodde «midt i et byggefelt», hadde han stor glede av «treningspartneren» sin, og brukte den veldig mye. Den er like god fortsatt, og fortsatt i bruk om sommeren når han tar seg en tur hjem til oss

Vi vet at SoccerWave er et veldig bra treningsverktøy, men å få en tilbakemelding fra en stolt far så mange år etterpå er rørende og godt! Tusen takk til Ole Jørgen for at vi får dele historien om Jørgen Kolstad. Proffspiller i Lillestrøm 🙂

Les mer om Jørgen her: http://www.fotball.no/Landslag_og_toppfotball/spillerutvikling/Unge-profiler/2015/Ukens-profil-Jorgen-Kolstad/

Se 11 årig Jørgen med SoccerWave volley